Youp Geven
Voor al uw scheidsrechterszaken

Wat kan ik u bieden?

Wat past bij u? Kies uit de onderstaande opties

Sprekers inhuren van de KNVB kost al snel heel veel geld. Ik ben iemand die voldoening haalt uit het gegeven dat ik andere mensen iets kan leren, daarom geef ik graag bij uw club lezingen of instructies. Overleg over vergoedingen is mogelijk.

Pakket 1: Spelregelwijzigingen 2019/2020

Heeft u als club behoefte aan een gastspreker die de spelregelwijzigingen op een leuke en leerzame manier over kan brengen? Aarzel dan niet en neem zeker contact met mij op! Ik hou de spelregelkennis hoog voor mezelf, en wil graag mijn kennis delen met anderen.

Pakket 2: Interactieve spelregelavond

Wilt u uw scheidsrechters de nieuwste spelregels meegeven voor volgend seizoen? En dat op een leuke en interactieve manier? Dat kan! Neemt u voor meer informatie contact op. 
Bij dit pakket is een minimaal aantal personen van 15 vereist. Dit om het daadwerkelijk interactief te houden.

Pakket 3: Buitenspel

Hebben uw spelers/officials moeite met de nieuwste vormen van buitenspel? Niet gek! Buitenspel is ook zeker een lastige regel, omdat dit alles in een split second beslist moet worden! Graag leg ik het uw mensen uit! Neem voor meer informatie contact met mij op!

Pakket 4: Veranderingen van klein naar groot veld

Gaan uw 2e jaars JO11 pupillen naar de JO13, en wilt u duidelijke informatie over de veranderingen voor zowel de spelers als staf/ouders? Graag leg ik het u uit. Alle spelregelveranderingen van de JO11 naar JO13 zijn hierbij inbegrepen!

Pakket 5: Scheidsrechter coaching

Heeft uw club een jeugd-scheidsrechter die coaching kan gebruiken/nodig heeft om de fijne kneepjes van het vak te leren? Graag help ik die scheidsrechter en deel mijn ervaringen met hem/haar! Neem voor meer informatie alstublieft contact op!

Pakket 6: Werving Scheidsrechters

Heeft uw club erg weinig scheidsrechters? En heeft u ook te weinig spelers voor een officiële KNVB cursus/opleiding? Ik ben dan bereid uw scheidsrechters de eerste stappen te zetten op het veld. Voor meer informatie neem contact met me op!

Pakket 7: Trainingsavond   Niet beschikbaar, tot nader orde

Heeft u club scheidsrechters die wel wat veldtraining of conditietraining kunnen gebruiken? Neem contact op met me voor de mogelijkheden.